''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

80 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


24 December 2014
Zyrtarët e AKK-së u takuan me kryesuesit e Kuvendeve të katër komunave veriore

Prishtinë, 24 dhjetor 2014 – Zyrtarët e Agjencisë kundër korrupsionit u takuan sot me katë...
[më shumë]

24 December 2014
Zyrtarët e AKK-së u takuan me kryesuesit e Kuvendeve të katër komunave veriore

Prishtinë, 24 dhjetor 2014 – Zyrtarët e Agjencisë kundër korrupsionit u takuan sot me katë...
[më shumë]

22 December 2014
AKK konstaton ekziston konflikti i interesit në rastin e zyrtarit Ndue Shabanaj

Prishtinë, 22 dhjetor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit konstatojë se ekziston konflikt i interesit “rast pë...
[më shumë]

22 December 2014
AKK konstaton ekziston konflikti i interesit në rastin e zyrtarit Ndue Shabanaj

Prishtinë, 22 dhjetor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit konstatojë se ekziston konflikt i interesit “rast pë...
[më shumë]

19 December 2014
AKK mbyll rastin për zyrtarin e lartë publik z. Shpend Ahmet

Prishtinë 19 dhjetor 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit njofton opinionin publik se zyrtari i lartë z. Shpend Ahmeti ...
[më shumë]

19 December 2014
AKK mbyll rastin për zyrtarin e lartë publik z. Shpend Ahmet

Prishtinë 19 dhjetor 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit njofton opinionin publik se zyrtari i lartë z. Shpend Ahmeti ...
[më shumë]

18 December 2014
AKK njofton zyrtarët e Qeverisë për obligimin e deklarimit të pasurisë

Prishtinë, 18 dhjetor 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit njofton të gjithë zyrtarët e lartë ...
[më shumë]

11 December 2014
Drejtori I AKK-së mori pjesë në Konferencën Globale kundër korrupsionit në Uashington

Prishtinë, 11 dhjetor 2014 - Drejtori I Agjencisë kundër korrupsionit z Hasan Preteni ka marrë pjesë ...
[më shumë]

09 December 2014
Mesazhi i Drejtorit te AKK-ë z. Hasan Preteni me rastin e Ditës Ndërkombëtare kunder Korrupsionit

Së bashku kundër korrupsionit!  Shkruan: Hasan Preteni Viti 2014, nuk ka shënuar ndonjë progres ...
[më shumë]

08 December 2014
Nënshkruhet Karta e Përkushtimit kundër Korrupsionit

Prishtinë, 08 Dhjetor 2014 - Me rastin e Ditës ndërkombëtare kundër korrupsionit (09 dhjetor), ...
[më shumë]

05 December 2014
AKK konstaton shkelje në tenderin e KOSTT-it

Prishtinë, 05 dhjetor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit ka konstatuar se nënshkrimi I kontratës n&...
[më shumë]

20 November 2014
Agjencia konstaton se zyrtari Viktor Mehana është në Konflikt Interesi

Prishtinë, 20 nëntor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një vendimi konstatojë se ...
[më shumë]

06 November 2014
AKK i rekomandon komunës së Gjakovës anulimin e procedurave të një tenderi

Prishtinë 06 nentor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit i adresojë një opinion Komunës së ...
[më shumë]

31 October 2014
AKK I kërkon Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit anulimin tenderit “ Blerja e Pajisjeve mjekësore”;

Prishtinë 31 tetor - Më të cilin kërkohet nga ju si autoritet Kontraktues që ri ...
[më shumë]

30 October 2014
AKK parandalojë konfliktin e interesit në Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit

Prishtinë 30 tetor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit ka marr vendim që të mbyll rastin pë...
[më shumë]

09 October 2014
AKK kërkon nga gjykatat dënimin e tre zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 10 Tetor 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit, zyrtarisht kërkojë sot nga tri gjykata themelore q&...
[më shumë]

26 September 2014
Opinioni i Agjencisë në lidhje me rastin e zgjedhjes së Rektorit të Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina

Prishtinë 26 shtator 2014 - Mbështetur në nenin 5 paragrafi 1 pika 1.12 të Ligjit 03/L-159 për Agjencin&...
[më shumë]

12 September 2014
UNDP ndihmonë bashkëpunimin e AKK-së me RAI-n

Prishtinë, 12 shtator - Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) dhe Iniciativa Rajonale Kundër Korrupsionit (...
[më shumë]

10 September 2014
AKK i kërkonë Spitalit rajonal të Gjilanit anulimin e një tenderit

Prishtinë 10 shtator 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni i kërkojë ...
[më shumë]

04 September 2014
Institucionet e Republikës së Kosovës realizuan 63 veprime anti korrupsion

Prishtinë 4 shtator 2014 - Rreth 63 veprime të parapara në planin e veprimit anti korrupsion janë realizuar nga ...
[më shumë]

25 August 2014
AKK kërkon nga Komuna e Leposaviqit anulimin e tenderit: -'' Furnizim me automjet zyrtar për nevojat e Komunës”;

Prishtinë 25 gusht 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresojë sot një opinion komunës s&...
[më shumë]

22 August 2014
Kryetari I Komunës së Kllokotit është në Konflikt Interesi

Prishtinë, 22 gusht 2014 - Agjencia kundër korrupsionit konstatojë se ekziston konflikti I interesit në rastin e ...
[më shumë]

21 August 2014
Ka përfunduar procesi I deklarimit të pasurisë së deputetëve të rinj

Prishtinë, 21 gusht 2014 - Agjencia kundër korrupsionit njofton opinionin se ka përfunduar I tër&...
[më shumë]

18 August 2014
AKK do të monitorojë aktivitetet e prokurimit me shuma të mëdha në SHKSU

Prishtinë, 18 gusht 2014 - Drejtiori I Agjencisë kundër Korrupsionit ka pritur sot Drejtorin e Përgjithsh&...
[më shumë]

11 August 2014
AKK i rekomandon QKUK-së anulimin e procedurave te tenderit: - “Servisimi i Pajisjeve Radiologjike''

Prishtinë, 11 gusht 2014 - Agjencia kundër korrupsionit kërkojë nga Qendra Klinike Universitare e Kosovë...
[më shumë]

11 July 2014
AKK i adreson Opinion Komunës së Vitisë dhe Spitalit ”;Sheikh Zahed”; të Vushtrrisë

Prishtinë 11 korrik - Agjencia kundër korrupsionit në dy opinione të ndara ka kërkuar ...
[më shumë]

04 July 2014
Gjetjet formale të Auditorit dhe rekomandimet e tij nuk i referohen në as një mënyrë keqpërdorimit të buxhetit

Prishtinë, 4 korrik 2014 - Agjencia kundër korrupsionit është e shqetësuar në lidhje me ...
[më shumë]

23 June 2014
PRANIMI I NJOFTIMEVE DHE KOPJEVE TË KATALOGËVE NGA INSTITUCIONET LIDHUR ME PRANIMIN E DHURATAVE

Agjencia kundër Korrupsionit, gjatë muajit mars të vitit 2014 ka pranuar njoftimin nga dymbëdhjetë (12) ...
[më shumë]

18 June 2014
Hedhet shorti për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve

Prishtinë, 18 qershor 2014 - Formularët e 585 zyrtarëve ose 20% e listës totale prej 2928 zyrtarë...
[më shumë]

18 June 2014
Ftesë

Prishtinë, 17 qershor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit fton të gjitha mediat që të marrin pjes&...
[më shumë]

13 June 2014
Pretendimet e organizates politike "Çohu" jane te paverteta

Prishtinë, 13 qershor 2014 – Agjencia kundër Korrupsionit njofton publikun se është në fazën ...
[më shumë]

26 May 2014
Mekanizmat anti-korrupsion zotohen për forcim të bashkëpunimit

Prishtinë, 26 maj 2014 - Agjencia kundër korrupsionit, Prokuroria e Shtetit, Prokurorit Themelore, dhe Policia e Kosovës- ...
[më shumë]

22 May 2014
MASHT-së duhet të anulojë procedurat e prokurimit për tenderin: “Ndërtimi i shkollës fillore në Mitrovicë”;

Prishtinë, 22 maj 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

15 May 2014
AKK u rekomandon MPJ-së dhe KMD-së anulimin e dy procedurave të prokurimit

Prishtinë 15 maj 2014 - Agjencia kundër korrupsionit kërkojë nga Ministria e Punëve t&...
[më shumë]

14 May 2014
Zyrtari i lartë publik Tasim Gubetini e përsërit rastin e Konfliktit të Interesit

Prishtinë, 14 maj 2014 - Për shkak të përsëritjes së gjendjes së ...
[më shumë]

07 May 2014
Drejtori I AKK-së z. Preteni ju drejtua Komitetit për Çështje Politike dhe Demokraci të Këshillit të Evropës

Prishtinë, 7 maj 2014 - Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit z. Hasan Preteni po merr pjesë n&...
[më shumë]

22 April 2014
Sqarim për Komunën e Prishtinës

Agjencia kundër Korrupsionit pas Reagimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit në mediat e shkruara me ...
[më shumë]

18 April 2014
AKK i rekomandon Spitalit Rajonal të Gjilanit anulimin e procedurave të një tenderi

Prishtinë, 18 prill 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes kërkojë nga Spitali Rajonal i ...
[më shumë]

16 April 2014
AKK konstaton shkelje në tenderin e komunës së Klinës “Furnizim-montim i xhamave në objektet shkollore dhe institucioneve tjera“

Prishtinë, 16 prill 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresoj sot, komunës së Klinës ...
[më shumë]

15 April 2014
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë së zyrtarëve komunal

Prishtinë, 15 mars 2014 - Agjencia kundër korrupsionit ka publikuar sot në faqen e saj zyrtare në ...
[më shumë]

08 April 2014
Vetëm dy zyrtarë nuk e deklaruan pasurinë

PRISHTINË, 8 PRILL 2014 – Vetëm dy zyrtar të lartë publik nuk e kanë deklaruar pasurin&...
[më shumë]

02 April 2014
Agjencia publikojë raportin vjetor janar – dhjetor 2013

Prishtinë, 2 Prill 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot raportin vjetorë të punës ...
[më shumë]

01 April 2014
Ftesë për medie

Prishtinë 01 Prill 2014 - Agjencia kundër korrupsionit me kënaqësi fton të gjitha mediat ...
[më shumë]

28 March 2014
AKK i adreson Opinion Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik

Prishtinë, 28 mars 2012 - Agjencia kundër korrupsionit kërkojë nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik si autoritet ...
[më shumë]

24 March 2014
Rreth 40% e zyrtarëve, deri më sot e kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 24 mars 2014 - Më shumë se 1150 zyrtar të lartë publik deri më sot (24 mars 2014) ...
[më shumë]

13 March 2014
Ka përfunduar afati ligjor i deklarimit të pasurisë me marrjen e detyrës apo pas largimit nga funksioni në pushtetin lokal

Prishtinë, 13 mars 2014 - Rreth 95% e zyrtarëve të lartë publik nga pushteti lokal e kanë ...
[më shumë]

06 March 2014
AKK i kërkon “Ibër –Lepencit”; anulimin e një tenderi

Prishtinë, 06 mars 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

03 March 2014
Ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lart publik

Prishtinë, 3 mars 2014, Sot ka filluar procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtarë...
[më shumë]

27 February 2014
AKK nënshkruan memorandum mirëkuptimi me KPKI nga Mali I zi

Podgoricë 27 shkurt 2013 – Agjencia kundër Korrupsionit ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me Komisionin p&...
[më shumë]

26 February 2014
AKK- rekomandon Insititutin Gjyqësor të Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit në tenderin “Pastrimi i Objektit”;

Agjencia kundër Korrupsion përmes opinionit rekomandon Institutin Gjyqësor të Kosovës , lidhur ...
[më shumë]

24 February 2014
AKK i rekomandon Spitalit rajonal të Ferizajt anulimin e tenderit të QIRSKP–Shtime

Prishtinë, 24 shkurt 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i rekomandojë Spitalit Rajonal ...
[më shumë]

21 February 2014
AKK I rekomandon KEK-ut anulimin e aktivitetit të prokurimit të tenderit - “shërbimet e sigurimit shëndetësor për punëtorët e KEK sh.a”;

Prishtinë, 21 shkurt 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion I rekomandoj Korporatës ...
[më shumë]

11 February 2014
AKK i rekomandon KOSTT-it t'i shmanget çdo trajtimi të mundshëm favorizues

Prishtinë, 11 shkurt 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni i rekomandoj Operator Sistemi, Transmision ...
[më shumë]

10 February 2014
Fillojë trajnimi i zyrtarëve kontaktues

Prishtinë, 10 shkurt 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit fillojë sot procesin e trajnimit të të gjith&...
[më shumë]

07 February 2014
Agjencia kundër Korrupsionit i rekomandon komunës së Podujevës, anulimin e tenderit

Prishtinë, 07 Shkurt 2014. - Në Opinionin e lëshuar nga Agjencia kundër Korrupsionit, me numë...
[më shumë]

06 February 2014
AKK i rekomandon komunës së Deçanit anulimin e tenderit

Prishtinë, 06 Shkurt 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion kërkojë nga ...
[më shumë]

05 February 2014

Sot, ditë e mërkurë, 5 shkurt 2014, në sallën e Agjencisë kundër ...
[më shumë]

04 February 2014
AKK I rekomandon MZHE-së anulimin e procedurave të një tenderi

Prishtinë, 4 shkurt 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

31 January 2014
Rreth 82% e zyrtarëve komunal e kanë bërë deklarimin e pasurisë

Prishtinë, 31 Janar 2014 - Rreth 82% e zyrtarëve të lartë publik e kanë deklaruar pasurinë ...
[më shumë]

27 January 2014
AKK kundërshton presionet e fundit ndaj saj

Prishtinë, 27 Janar 20014 - Kohëve të fundit Agjencia kundër Korrupsionit është duke u ...
[më shumë]

24 January 2014
AKK konstaton: Përzgjedhja e drejtorit të QKK-së nuk është Konflikt Interesi, por ka të bëjë me çështje etike

Prishtinë, 24 Janar 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i sqaroj sot Ministrisë ...
[më shumë]

13 January 2014
AKK u bënë thirrje zyrtarëve të ri publik që ta deklarojnë pasurinë brenda afatit ligjor

Prishtinë, 13 janar 2014 - Agjencia kundër Korrupsionit u kujton të gjithë zyrtarëve të ...
[më shumë]