''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

Ballina | AKK

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit këtë vit ka lansuar platformën – DMSA për deklarimin elektronik të pasurisë (e-deklarimi).

Pas pranimit të kredencialeve nga zyrtari kontaktues, për të deklaruar pasurinë si subjekt deklarues, kliko këtu: https://e-deklarimi.rks-gov.net/
Këtu mund të shihni një video tutorial se si plotësohet një deklarim në platformë: Plotësimi i Deklarimit
Pas pranimit të kredencialeve nga Agjencia, për të regjistruar subjektet deklaruese si zyrtarë kontaktues, kliko këtu: https://pikatekontaktit.rks-gov.net/
Këtu mund të shihni një video tutorial se si mund të shtohen subjektet deklaruese nga zyrtari kontaktues: Shtimi i Subjektit Deklarues

Regjistrat e deklarimit të rregullt të pasurise për vitin 2022 mund t'i shihni KËTU


Lajmet e fundit

Apo shiko të gjitha lajmet në mënyrë të renditura. Këtu

Statistika

Video Lajme