Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1663 - Lajmet | AKK

Lajmet


21 March 2019
z. Havolli priti në takim Ambasadorin e Anglisë, Sh.T O’Connell

Prishtinë, 21 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

20 March 2019
z. Havolli pret në takim Kryetarin e Kuvendit dhe Ministrin e Drejtësisë

Prishtinë, 20 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

15 March 2019
Vazhdon deklarimi i rregullt vjetor i pasurisë nga zyrtarët e lartë publik

Prishtinë, 15 mars 2019 - Është duke vazhduar procesi i deklarimit të rregullt vjetor…
[më shumë]

15 March 2019
Agjencia kundër Korrupsion trajnon inspektorët e Policisë

Sot me datë 15.03.2019, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, zyrtarët…
[më shumë]

14 March 2019
Komisioni për Legjislacion viziton Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 14 mars 2019 – Anëtarët e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imun…
[më shumë]

13 March 2019
Ambasadori Francez konfirmon mbështetjen në luftën ndaj korrupsionit

Prishtinë, 13 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, prit…
[më shumë]

08 March 2019
Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 8 mars 2019 - Nga 1 marsi 2019 ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor t&…
[më shumë]

07 March 2019
Takim për përditësimin e Planit të Veprimit të Strategjisë Kombëtare Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 7 mars 2019 - Agjencia Kundër Korrupsionit organizoi takimin në lidhje me p&eum…
[më shumë]

01 March 2019
Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtar&e…
[më shumë]

19 February 2019
Kosova të përfitoj nga përvoja e Këshilltarit të Lartë Politik të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara

Prishtinë, 19 shkurt 2019 Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli prit…
[më shumë]