''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1663 - Lajmet | AKK

Lajmet


12 December 2019
"Sinjalizuesit e korrupsionit"

10 dhjetor 2019 Dokumentari "Sinjalizuesit e korrupsionit" nga Betimi në Drejtësi në mbështetje t&...
[më shumë]

12 December 2019
Ligjin për Sinjalizuesit: Sfidat e Zbatimit në Praktikë

09 dhjetor 2019    Në panel të konferencës morri pjesë Drejtori i Agjencisë kundë...
[më shumë]

12 December 2019
Vazhdojnë aktivitetet e javës kundër korrupsionit

11 dhjetor 2019   Dita e trete e Javës kundër korrupsionit ka vazhduar me aktivitetet e mbë...
[më shumë]

10 December 2019
Instituti Demokratik i Kosovës ndan çmimet për fotografinë më të mirë kundër korrupsionit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka mbajtur sot ceremoninë e ndarjes së çmimeve pë...
[më shumë]

10 December 2019
Fillon Java kundër Korrupsionit

Një grup nxënësish nga shkolla e Mesme Sami Frashëri në Prishtinë ...
[më shumë]

01 November 2019
Lufta kundër korrupsionit, në fokus të takimit Hyseni – Havolli

Prishtinë, 1 nëntor 2019 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, ka ...
[më shumë]

31 October 2019
Publikohet Udhëzuesi për administrimin e konfliktit të interesit dhe udhëzuesi për mbrojtjen e sinjalizuesve

Prishtinë, 30 tetor 2019 - Në mbështetje të zbatimit të Ligjit për Parandalimin e ...
[më shumë]

22 October 2019
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli priti në takim Drejtorin e KDI-së z. Ismet Kryeziu

Prishtinë, 22 tetor 2019, Prishtinë Në kuadër të takimeve me përfaqësuesit e ...
[më shumë]

18 October 2019
Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 15 tetor 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti sot në nj&...
[më shumë]

10 October 2019
Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion z. Shaip Havolli priti në takim z. Behar Xhema, nga Njësia për Inteligjencë Financiare të Kosovës

Prishtinë, 10 Tetor 2019    Në kuadër të  organizimit të takimeve përgatitore ...
[më shumë]

10 October 2019
Agjencia Kundër Korrupsion organizon trajnimin për trajtimin e konfliktit të interesit

09 tetor, 2019 Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Francë...
[më shumë]

09 October 2019
Fillojnë takimet koordinuese për organizmin e javës kundër korrupsion

Prishtinë, 8 Tetor 2019   Agjencia Kundër Korrupsionit ka filluar përgatitjet dhe koordinimin e aktiviteteve pë...
[më shumë]

08 October 2019
Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti në takim Auditorin e Përgjithshëm të Kosovës z. Besnik Osmani

Prishtinë, 7 Tetor 2019 Në kuadër të takimeve konsultative për organizimit e javës ...
[më shumë]

08 October 2019
Ambasada Franceze konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 7 Tetor 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli u takua me Ambasadoren e ...
[më shumë]

04 October 2019
Përfaqësues nga Agjencia kundër Korrupsionit në vizitë zyrtare në Kroaci

Shkëmbimi i përvojave dhe diskutimeve për mundësitë e bashkëpunimit ...
[më shumë]

07 August 2019
Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli në takim lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell

07 gusht 2019, Prishtinë Në takimin lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosov&...
[më shumë]

19 July 2019
Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë Memorandum për Bashkëpunim në fushën e parandalimit dhe luftimit të korrupsionit

Shkup, 19 Korrik 2019   Përfaqësuesit e Agjencisë Kundër Korrupsion morën pjesë ...
[më shumë]

27 June 2019
Punëtoria: Parandalimi Konfliktit të Interesit në Ushtrimin e Funksionit Publik

Agjencia Kundër Korrupsionit, në kuadër të obligime ligjore të përcaktuara me ...
[më shumë]

19 June 2019
Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli priti në takim përfaqësues të Agjencisë Zhvillimore Austriake

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli me bashkëpunëtor,  priti n&...
[më shumë]

11 June 2019
974 ZYRTARË TË LARTË DO T’I NËNSHTROHEN KONTROLLIT TË PLOTË TË PASURISË

Prishtinë, 11 qershor 2019 -   Agjencia Kundër Korrupsionit, në prezencë të mediave dhe shoqë...
[më shumë]

06 June 2019
Njoftim

Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen zyrtare të saj në Internet regjistrat e ...
[më shumë]

17 May 2019
Ambasadori Amerikan priti ne takim drejtorin e Agjencise Kunder Korrupsion

Prishtinë, 17 Maj 2019  Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, u prit në takim ...
[më shumë]

17 May 2019
Agjencia Kundër Korrupsionit merr pjesë në takimet e Komitetit Drejtues të Projektit të Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës

Prishtinë, 16 dhe 17 Maj 2019 Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, z. Shaip Havolli dhe stafi tjetër ...
[më shumë]

08 April 2019
Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të deklarimit të pasurisë

Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të ...
[më shumë]

08 April 2019
Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019

Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019
[më shumë]

08 April 2019
Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lartë publik kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 08 prill 2019 - Më shumë se 98 për qind e zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

03 April 2019
Ambasadori i Shqipërisë viziton Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 03 Prill 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]

02 April 2019
Ambasadori i Gjermanisë vizitoi Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 2 Prill 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]

29 March 2019
1 Prill 2019 - data e fundit për deklarimin e rregullt të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 29 mars 2019- Agjencia Kundër Korrupsionit njofton të gjithë zyrtarët e lartë ...
[më shumë]

29 March 2019
Ambasadori i Zvicrës konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 29 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]

29 March 2019
Agjencia Kundër Korrupsionit publikon Raportin Vjetor të Punës për vitin 2018

Prishtinë, 29 mars 2019 – z. Shaip Havolli, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit prezantoi të gjeturat kryesore ...
[më shumë]

26 March 2019
Drejtori Agjencisë priti në takim Ambasadoren e Republikës së Kroacisë

Prishtinë, 25 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadoren ...
[më shumë]

21 March 2019
z. Havolli priti në takim Ambasadorin e Anglisë, Sh.T O’Connell

Prishtinë, 21 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]

20 March 2019
z. Havolli pret në takim Kryetarin e Kuvendit dhe Ministrin e Drejtësisë

Prishtinë, 20 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Kryetarin ...
[më shumë]

15 March 2019
Vazhdon deklarimi i rregullt vjetor i pasurisë nga zyrtarët e lartë publik

Prishtinë, 15 mars 2019 - Është duke vazhduar procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë ...
[më shumë]

15 March 2019
Agjencia kundër Korrupsion trajnon inspektorët e Policisë

Sot me datë 15.03.2019, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, zyrtarët ...
[më shumë]

14 March 2019
Komisioni për Legjislacion viziton Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 14 mars 2019 – Anëtarët e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ...
[më shumë]

13 March 2019
Ambasadori Francez konfirmon mbështetjen në luftën ndaj korrupsionit

Prishtinë, 13 mars 2019 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]

08 March 2019
Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 8 mars 2019 - Nga 1 marsi 2019 ka filluar procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë s&...
[më shumë]

07 March 2019
Takim për përditësimin e Planit të Veprimit të Strategjisë Kombëtare Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 7 mars 2019 - Agjencia Kundër Korrupsionit organizoi takimin në lidhje me përditësimin ...
[më shumë]

01 March 2019
Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Sot fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve t&...
[më shumë]

19 February 2019
Kosova të përfitoj nga përvoja e Këshilltarit të Lartë Politik të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara

Prishtinë, 19 shkurt 2019 Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli priti sot në takim z. ...
[më shumë]