''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43430 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


10 December 2019

Instituti Demokratik i Kosovës ndan çmimet për fotografinë më të mirë kundër korrupsionit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka mbajtur sot ceremoninë e ndarjes së çmimeve për garën për fotografitë më të mira kundër korrupsionit, aktivitet ky i realizuar në javën kundër korrupsionit në ekspozitën për garën e fotografisë më të mirë.

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Shaip Havolli tha se niveli i varfërisë në Kosovë dhe  ekspozita  për garën më të mirë kundër korrupsionit, paraqesin gjendjen reale të korrupsionit në Kosovë, ndërsa theksoi se Agjencia Kundër korrupsion gjithnjë do të jetë e gatshme për të bashkëpunuar  me shoqërinë civile në luftën dhe parandalimin e korrupsionit në Kosovë.

Në ekspozitën për  ndarjen e çmimeve për garën për fotografitë më të mira kundër korrupsionit, çmimin e parë për fotografinë më të mirë kundër korrupsionit e morri  Selviana Hysenajt, çmimin e dytë,  Valdrin Fetahut ndërsa çmimin e tretë në kudër të kësaj ekspozitë e morri Alban Dragoshi.


Kthehu tek lajmet tjera