''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43214 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


07 August 2019

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli në takim lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell

07 gusht 2019, Prishtinë

Në takimin lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli shprehi mirënjohje dhe falënderime për kontributin e Ambasadës Britanike në Kosovë për mbështetjen e institucioneve të Kosovës, veçanërisht në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit.

 

Ambasadori i Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell,  gjatë takimit me Drejtorin e AKK-së, falënderoi z. Shaip Havolli për bashkëpunimin, duke theksuar se roli i Agjencisë Kundër Korrupsionit duhet të jetë kyç në raport me vendimet për zbatimin e ligjit dhe integritetin e institucioneve publike.

 

Ambasadori Ruairi O'Connell, gjithashtu shprehi përkushtimin e Ambasadës Britanike për bashkëpunim me Agjencinë Kundër Korrupsionit edhe në të ardhmen.  
 

Në shenjë falënderimi për bashkëpunimin dhe kontributin e dhënë, Drejtori i AKK- së, z. Shaip Havolli i dhuroi nje çertifikat mirënjohje diplomatit Britanik,  Ruairi O'Connell.Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli në takim lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell

07 gusht 2019, Prishtinë

Në takimin lamtumirës me Ambasadorin e Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell, Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli shprehi mirënjohje dhe falënderime për kontributin e Ambasadës Britanike në Kosovë për mbështetjen e institucioneve të Kosovës, veçanërisht në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit.

 

Ambasadori i Mbreterisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O'Connell,  gjatë takimit me Drejtorin e AKK-së, falënderoi z. Shaip Havolli për bashkëpunimin, duke theksuar se roli i Agjencisë Kundër Korrupsionit duhet të jetë kyç në raport me vendimet për zbatimin e ligjit dhe integritetin e institucioneve publike.

 

Ambasadori Ruairi O'Connell, gjithashtu shprehi përkushtimin e Ambasadës Britanike për bashkëpunim me Agjencinë Kundër Korrupsionit edhe në të ardhmen.  

 

Në shenjë falënderimi për bashkëpunimin dhe kontributin e dhënë, Drejtori i AKK- së, z. Shaip Havolli i dhuroi nje çertifikat mirënjohje diplomatit Britanik,  Ruairi O'Connell.

Kthehu tek lajmet tjera