''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43434 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 December 2019

Vazhdojnë aktivitetet e javës kundër korrupsionit

11 dhjetor 2019

 

Dita e trete e Javës kundër korrupsionit ka vazhduar me aktivitetet e mbështetura nga Ambasada Amerikane në Kosovë të organizuara nga Instituti Demokratik I Kosovës, Instituti GAP, Lëvizja FOL, Instituti Kolumbus,  Organizuara Jo- Qeveritare Çohu dhe Demokraci plus.

 

Kthehu tek lajmet tjera