''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

79 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


04 December 2015
AKK i adreson opinion Komunës së Gjilanit

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu
[më shumë]

02 December 2015
AKK i adreson opinion Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu
[më shumë]

02 December 2015
AKK i adreson opinion Ministrisë së Drejtësisë

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu
[më shumë]

12 November 2015
Vendim i Agjencisë për zyrtarin Bujar Thaçi

Drejtor i Administratës në Institutin Kosovës për Administratë Publike  
[më shumë]

14 October 2015
Vendim i Agjencisë për Zyrtarin Afrim Shabani

Këshilltar Komunal i Komunës së Podujevës
[më shumë]

16 September 2015
Drejtori i AKK-së Z. Preteni priti zyrtaren e lartë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë znj. Glantz

Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit z.Hasan Preteni  priti  në një takim Z&...
[më shumë]

19 August 2015
Vendim i Agjencisë për Zyrtarin Nazmi Iballi

Dekan i Fakultetit të Sigurisë Publike në Vushtrri  
[më shumë]

15 July 2015
AKK i rekomandon MF-së anulimin e tenderit: “Shërbimet e krijimit të Spoteve televizive dhe dizajnimi i web faqes së Ministrisë së Financave”

Prishtinë, 15 korrik 2015 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i rekomandojë  Ministris&...
[më shumë]

09 July 2015
AKK i rekomandon komunës së Deçanit anulimin e tenderit: “Punimi i Sistemit të Ujësjellësit në Regjionin e Vokshit”

Prishtinë, 09 korrik 2015 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i ka rekomanduar Komunë...
[më shumë]

07 July 2015
Zyrtari publik z.Skender Zariqi ndodhet në Konflikt interesi

Prishtinë, 07 korrik, 2015   - Agjencia kundër korrupsionit ka konstatuar se zyrtari I lartë publik z. Skender &...
[më shumë]

29 June 2015
AKK kërkon nga Komuna e Klinës anulimin e tenderit - '' Rregullimi i tribunave të stadiumit të qytetit faza e dytë-Ritender''

Prishtinë , 29 qershor 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit kërkojë  nga komuna e Klinë s ...
[më shumë]

25 June 2015
780 formular të zyrtarëve publik do ti nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Prishtinë, 25 qershor  2015 - Formularët e 780  zyrtarëve ose 20% e listës totale prej 3900 &...
[më shumë]

24 June 2015
Ftesë për media dhe Organizatat e shoqërisë civile

Prishtinë, 24  qershor 2014 - Agjencia kundër korrupsionit fton  të gjitha mediat dhe organizatat e shoq&...
[më shumë]

24 June 2015
AKK kërkon nga Spitali i Ferizajt anulimin e dy tenderëve

AKK kërkon  nga Spitali i Ferizajt anulimin e dy tenderëve Prishtinë, 24 qershor 2015 - Agjencia ...
[më shumë]

03 June 2015
Zyrtari i lartë publik z. Xhavit Zariqi ndodhet në konflikt të Interesit

Prishtinë, 03 qershor - Agjencia kundër korrupsionit ka konstatuar se zyrtari I lartë publik z. Xhavit Zariqi &...
[më shumë]

02 June 2015
AKK kërkon nga Komuna e Gjilanit anulimin e tenderit: “Subvencionimi i normës së Interesit për kredit e bizneseve mikro dhe agro"

Prishtinë 02 qershor 2015 – Agjencia kundër korrupsionit i adresoj sot një opinion Komunës së ...
[më shumë]

02 June 2015
Sqarim rreth mos publikimit të disa regjistrave të deklarimit të pasurisë

Prishtinë, 02 Qershor 2015 -  Agjencia kundër Korrupsionit    dëshiron  të sqaroi&...
[më shumë]

01 June 2015
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë 2015

Prishtinë 1 qershor  2015 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen zyrtare të saj ...
[më shumë]

12 May 2015
Gjykatat nuk treguan efikasitet në trajtimin e rasteve të mos deklarimit dhe deklarimit të rrem të pasurisë

Prishtinë, 12 Maj 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit  përmes një letre adresuar Këshillit ...
[më shumë]

12 May 2015
Gjykatat nuk treguan efikasitet në trajtimin e rasteve të mos deklarimit dhe deklarimit të rrem të pasurisë

Prishtinë, 12 Maj 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një letre adresuar Këshillit Gjyq&...
[më shumë]

08 May 2015
AKK i adreson opinion Trainkos-it dhe Spitalit rajonal të Gjilanit

Prishtinë, 8 maj 2015 - Agjencia kundër korrupsionit përmes dy opinioneve kërkojë nga Trainkos-i ...
[më shumë]

08 May 2015
Drejtori I AKK-së z. Preteni priti ambasadorin holandez në Kosovë Robert Bosch

Prishtinë, 8 maj 2015 - Agjencia kundër korrupsionit përmes dy opinioneve kërkojë nga Trainkos-i ...
[më shumë]

20 April 2015
Drejtori i AKK-së z. Preteni priti ambasadorin holandez në Kosovë Robert Bosch

Prishtinë, 20 prill 2015 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z.  Hasan Preteni ka pritur sot n&...
[më shumë]

17 April 2015
Ambasadori britanik z. Ruairi O'Connell vizitojë Agjencinë kundër Korrupsionit

Prishtinë, 17 prill 2015 – Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit priti sot në një takim zyrtar ...
[më shumë]

10 April 2015
AKK I adreson 2 opinione Komunës së Dragashit

Klikoni në linqet e më poshtme për të shkarkuar opinionet: Opinion i Agjencisë kund&...
[më shumë]

07 April 2015
71 zyrtar nuk e deklaruan pasurinë

PRISHTINË, 07 Prill 2015 – Shtatëdhjetëenjë zyrtar të lartë publik nuk e kanë ...
[më shumë]

02 April 2015
AKK I adreson opinion Komunës së Gjilanit dhe MTI-së

Prishtinë, 2 prill 2015 - Agjencia kundër korrupsionit I adreso një Opinion Komunë së Gjilanit lidhur ...
[më shumë]

01 April 2015
AKK publikojë raportin vjetor janar –dhjetor 2014

Prishtinë, 1 Prill 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit publikojë sot raportin vjetorë të punës ...
[më shumë]

27 March 2015
AKK konstaton gjendjen në Konflikt Interesi të zyrtarit Masar Lluka

Prishtinë, 27 mars 2015 - Agjencia kundër korrupsionit ka konstatuar se Ekziston konflikt i interesit “rast pë...
[më shumë]

25 March 2015
AKK kërkon anulimin e dy tenderëve

Agjencia kundër Korrupsionit , përmes dy opinioneve të ndara kërkojë nga Qendra Komb&...
[më shumë]

24 March 2015
Deri më sot 1736 zyrtar e kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 24 mars 2015 – Agjencia kundër Korrupsionit njofton se deri më sot, pasurinë e kanë ...
[më shumë]

17 March 2015
AKK kërkon fillimin e procedurave kundërvajtëse për zyrtarin Sabit Zeka

Prishtinë, 17 mars 2014 - Agjencia kundër korrupsionit i bëri sot kërkesë Gjykatë...
[më shumë]

16 March 2015
Deri të premtën vetëm 12% e zyrtarëve e kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 16 mars 2015 – Deri të premten e kaluar (13 mars 2015), më shumë se 473 zyrtar të lart&...
[më shumë]

09 March 2015
AKK i adreson Opinion Ministrisë për Zhvillimin Ekonomik

Prishtinë, 09 mars 2014 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni i rekomandoj sot Ministrisë ...
[më shumë]

02 March 2015
Sot ka filluar procesi i rregullt vjetor i deklarimit të pasurisë

Prishtinë, 02 mars 2015, Sot ka filluar zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt të pasurisë së zyrtar&...
[më shumë]

26 February 2015
EULEX-i trajnon hetuesit e AKK-së mbi “Vërtetimin e qëllimit penal në rastet e korrupsionit”;

Prishtinë, 26 shkurt 2015 - Si pjesë e një moduli të projektit të paraqitur rishtazi nga EULEX-i ...
[më shumë]

24 February 2015
AKK I rekomandon MKRS anulimin e tenderit për ndërtimin e Palestrës Sportive në Komunën e Dragashit

Prishtinë, 24 shkurt 2015 – Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni I kërkojë ...
[më shumë]

18 February 2015
AKK I adreson opinion sqarues për konfliktitn e interesit kryetarit të Komunës së Leposaviqit

Prishtinë, 18 shkurt 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit I është përgjigjur sot kryetarit të ...
[më shumë]

16 February 2015
AKK I adreson opinion Ministrisë së Shëndetësisë

Agjencia kunder Korrupsionit i ka adresuar sot një opinion Ministrise se Shendetesie ne lidhje me tenderin me titull " ...
[më shumë]

13 February 2015
Të hënën fillonë trajnimi i zyrtarëve (pikave të kontaktit) për deklarimin e pasurisë

Prishtinë, 13 shkurt 2014 - Në vazhdën e përgatitjeve për fillimin e procesit t&...
[më shumë]

02 February 2015
AKK i adreson Opinion KOSTT-it dhe KUR Mitrovica

Prishtinë, 02 Shkurt 2015 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes dy opinioneve kërkojë sot nga ...
[më shumë]

28 January 2015
AKK i rekomandon Spitalit të Mitrovicës përmirësimin e kritereve të ri-tenderit për furnizim me naftë

Prishtinë, 28 janar 2015 - Agjencia kundër korrupsionit konsideron se Spitali rajonal i Mitrovicës Dr. Sami Haxhibeqiri ...
[më shumë]

20 January 2015
Zyrtarët e AKK-së pritën studentët Evropian

Prishtinë 20 janar 2015- Agjencia kundër Korrupsionit ka qenë nikoqire e grupi prej 20 studentëve nga ...
[më shumë]

19 January 2015
AKK përfundon procesin e Monitorimit të Menaxhimit të një Kontrate në Komunën e Ferizajt

Prishtinë, 19 Janar 2015 - Agjencia kundër korrupsionit konsideron se procedura e pranimit teknik dhe funksionalizimit të aparatit ...
[më shumë]