''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

171 - Deklarimi_i_pasuris | AKK

Deklarimi i pasurisë

Deklarimet


A

  B

   C

    D

     E

      F

       G

        H

         I

          J

           K

            L

             M

              N

               O

                P

                 Q

                  R

                   S

                    T

                     U

                      V

                       W

                        X

                         Y

                          Z