''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

38058 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


08 April 2019

Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të deklarimit të pasurisë

Lista e zyrtarëve të lartë publik që nuk kanë respektuar afatin ligjor të deklarimit të pasurisë

Kthehu tek lajmet tjera