''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43432 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 December 2019

"Sinjalizuesit e korrupsionit"

10 dhjetor 2019

Dokumentari "Sinjalizuesit e korrupsionit" nga Betimi në Drejtësi në mbështetje të  Ambasades Amerikane ne Prishtinë

Ndiqeni  linkun më poshtë.

 

Kthehu tek lajmet tjera