''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1681 - Lajmet | AKK

Lajmet


16 December 2020
AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT SENSIBILIZON DHE UDHËZON ZYRTARËT PUBLIK PËR PARANDALIM TË KONFLIKTIT TË INTERESIT

Agjencia kundër Korrupsionit në kuadër të javës kundër korrupsionit, p&...
[më shumë]

15 December 2020
Drejtori i AKK-së z. Shapi Havolli priti në takim Shefin e EULEX-it në Kosovë, z. Lars-Gunnar Wigemark

EULEX dhe Agjencia Kundër Kurrupsionit së bashku kundër korrupsionit Prishtinë, 15 dhjetor 2020 Drejtori i Agjencis&...
[më shumë]

06 October 2020
Italia konfirmon mbështetjen në parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit në Kosovë

 06 tetor 2020, Prishtinë Në kuadër të takimeve të rregullta me përfaqë...
[më shumë]

14 September 2020
950 zyrtarë të lartë publike do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Në përputhje me Ligji nr. 04/L-228 për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit nr. 04/...
[më shumë]

06 August 2020
Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e formularëve të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin ...
[më shumë]

08 July 2020
Nga gjithsej 4721 zyrtarë të lartë publik, 4625 zyrtarë kanë bërë deklarimin e pasurisë në përputhje me Ligjin për Deklarimin e Pasurisë

Prishtinë, 08 korrik 2020 Në përputhje me Ligjin për Deklarimin e Pasurisë, Agjencia kundë...
[më shumë]

09 June 2020
Njoftim publik

Agjencia kundër Korrupsionit njofton se afati i fundit për deklarimin e pasurisë së zyrtar&...
[më shumë]

09 June 2020
Publikohet Udhëzuesi për Autoritetet Përgjegjëse në parandalimin e konfliktit të interesit

Prishtinë, 9 Qershor 2020 - Agjencia Kundër Korrupsionit, në vazhdim të zbatimit të kornizës ...
[më shumë]

02 June 2020
Agjencia kundër Korrupsionit njofton se afati i fundit i deklarimit të pasurisë është data 19 qershor 2020

02 qershor 2020, Prishtinë   Në pajtim me Vendimin e Qeverisë së Republikës së ...
[më shumë]

31 March 2020
Agjencia Kundër Korrupsionit publikon Raportin Vjetor të Punës për vitin 2019

Prishtinë, 31 mars 2020 –   Agjencia Kundër Korrupsionit, në mbështetje të Nenin 12 t&...
[më shumë]

17 March 2020
NJOFTIM PUBLIK

17 mars 2020, Prishtinë    Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së  ...
[më shumë]

17 March 2020
Njoftim për media

  Agjencia kundër Korrupsion Prishtinë, 16 mars  2020     Bazuar në vendimin e Qeverisë ...
[më shumë]

13 March 2020
Informatë për media

Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

06 March 2020
Vazhdon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

  Në ditën e gjashtë, nga fillimi i procesit të deklarimit të rregullt vjetor ...
[më shumë]

05 March 2020
Informatë lidhur me interesimet për deklarimin e pasurisë

Në kuadër të mbarëvajtjes sa më efikase të procesit të deklarimit ...
[më shumë]

02 March 2020
Informatë për media

  Fillon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të ...
[më shumë]

07 February 2020
Rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional dhe luftimi i korrupsionit

                                        &...
[më shumë]

22 January 2020
Institucionet e zbatimit të ligjit të përkushtuara në parandalimin dhe luftimin e konfliktit të interesit

21 Janar 2020,  Prishtinë Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar tryezën e diskutimin mbi çështjet ...
[më shumë]