''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

85 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


25 June 2018
AKK kërkon nga disa komuna të caktojnë zyrtarët kontaktues

Prishtinë 12 mars 2008 - Agjensioni Kosovar Kundër Korrupsionit kërkon nga disa komuna dhe institucione të ...
[më shumë]

05 February 2010
Nënshkrimi i memorandum bashkëpunimit në mes të Agjensionit Kundër Korrupsionit dhe Doganës së Kosovës

NËNSHKRUAN MEMORANDUM BASHKËPUNIMI Prishtinë, 4 shkurt 2010 Në Drejtorinë e Doganës u b&...
[më shumë]

11 December 2009
Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit, AGPK dhe UNDP shpërblejn gazetaRët për raportin më të mirë anti-korrupsion

PRISHTINE, 09 DHJETOR 2009 - Me rastin e Ditës Ndërkombëtare kundër Korrupsionit, 9 Dhjetor, Asociacioni ...
[më shumë]

25 November 2009
Agjencitë anti-korrupsion nga Ballkani perëndimor zotohen të zgjerojnë bashkëpunimin

PRISHTINE, 25 NENTOR 2009 - Konferenca dy ditore “Shkëmbimi i përvojave në luftë kundë...
[më shumë]

27 October 2009
AKK bënë thirrje për shmangje të përdorimit të punës së saj për qëllime politike

Prishtinë, 27 Tetor 2009 - Agjencia Kosovare kundër Korrupsionit dëshiron të sqaroi publikun përkitazi ...
[më shumë]

24 September 2009
AKK thërret institucionet të jenë vigjilente në verifikimin e dokumentave të ofertuesëve ekonomik

PRISHTINË, 23 SHTATOR 2009 - Agjencia Kosovar kundër Korrupsionit gjatë hetimeve të ndërmarra pë...
[më shumë]

27 August 2009
Fillojë cikli I tretë I debateve rajonale

PRISHTINË, 27 GUSHT 2009 - Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit mbajti sot 03 shtator 2009 në Komunën e Rahovecit ...
[më shumë]

17 August 2009
AKK kërkon shkarkimin e gjashtë zyrtarëve për mos deklarim të pasurisë

PRISHTINË, 17 GUSHT 2009 - Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit AKK, kërkojë sot nga gjashtë institucione ...
[më shumë]

05 August 2009
Kosova së shpejti me Strategji dhe Plan të veprimit kundër korrupsionit

Projekt Strategjia Kombëtare dhe Plani i veprimit kundër korrupsionit kanë kaluar procedurat e vlerë...
[më shumë]

16 June 2009
Një delegacion nga Inspektorati i Lartë për Deklarimin dhe Kontrollin e Pasurive I Shqipërisë vizituan Kosovën

PRISHTINË, 16 QERSHOR 2009 - Një delegacion nga Inspektorati i Lartë për Deklarimin dhe Kontrollin e Pasurive ...
[më shumë]

27 May 2009
Nënshkruhet Marrëveshja e bashkëpunimit në mes AKK-së dhe Avokatit të Popullit

PRISHTINË, 27 MAJ 2009 - Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit (AKK) dhe Avokati I Popullit, nënshkruan të ...
[më shumë]

11 May 2009
AKK organizon punëtori për përpilimin e planit të veprimit kundër korrupsionit për vitin 2009-2011

PRISHTINË, 11 MAJ 2009 - Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit është në prag të finalizimit t&...
[më shumë]

21 April 2009
AKK nënshkruan marrveshje bashkëpunimi me Qendren e Inteligjencës Financiare

PRISHTINË, 21 PRILL 2009 - Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit (AKK) dhe Qendra e Inteligjencës Financiare (QIF), n&...
[më shumë]

08 April 2009
Përfundojë afati për deklarimin e pasurisë për vitin 2009

PRISHTINË - 8 prill 2009 - Afati ligjor për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lart&...
[më shumë]

07 April 2009
AKK nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Komisionin e Pavarur Gjyqësor dhe Prokurorial (KPGJP)

PRISHTINË, 7 prill 2009 - Agjencioni Kosovar kundër Korrupsionit (AKK) ka nënshkruar një memorandum mirë...
[më shumë]

06 April 2009
RAPORT PËR MEDIA

Agjencioni gjatë punës së përditshme ka hasur edhe në veprime abuzive të ...
[më shumë]

19 March 2009
AKK vendosë poster vetëdijesimi

PRISHTINË 18 MARS 2009 – Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit fillojë sot (e mërkurë) shpë...
[më shumë]

27 February 2009
Deklaratë për shtyp

PRISHTINË, 27 SHKURT 2009 - Agjencioni Kosovar Kundër Korrupsionit dëshiron të qartësojë publikun ...
[më shumë]

24 February 2009
Deklaratë për shtyp

PRISHTINË, 24 SHKURT 2009 - Agjencioni Kosovar Kundër Korrupsionit shpreh habinë me qëndrimin e disa organizatave ...
[më shumë]

26 January 2009
Z. Preteni shprehet optimistë se lufta kundër korrupsionit do të ketë sukses

PRISHTINË 26 janar 2008 - Drejtori I Agjensionit Kosovar Kundër Korrupsionit Hsan Preteni u shpreh optimistë se gjat&...
[më shumë]

06 January 2009
Korrupsioni duhet të luftohet dhe eliminohet

Shkruan: Hasan PRETENI  Ka vetëm disa ditë që përmbyllëm kapitullin e ...
[më shumë]

27 March 2008
AKK nënshkruan marrveshje bashkëpunimi me prokurorin e EULEX-it

PRISHTINW, 27 MARS 2008 - Drejtori I Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni dhe Kryeprokurori I EULEX-it Theo ...
[më shumë]