''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

38057 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


08 April 2019

Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019

Tabela Deklarimi i rregullt vjetor 2019

Kthehu tek lajmet tjera