''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

43113 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 June 2019

Konkursi për Zyrtare te larte

Konkursi për Zyrtare te larte

Kthehu tek lajmet tjera