''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

38037 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 March 2019

Agjencia kundër Korrupsion trajnon inspektorët e Policisë

Sot me datë 15.03.2019, në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, zyrtarët e Agjencisë kundër Korrupsionit, Afrim Atashi- Drejtor i Departamentit për Parandalimin e Korrupsionit dhe Blerim Kelmendi- Drejtor i Departamentit për Luftimin e Korrupsionit kanë mbajtur prezantim për inspektorët e rinj të Inspektoratit Policor të Kosovës që janë në trajnim lidhur me mandatin dhe autorizimet e Agjencisë kundër Korrupsionit.

Kthehu tek lajmet tjera