Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1839 - Lajmet | AKK

Lajmet


16 June 2021
“Sinjalizo”

Prishtinë, 16 qershor 2021 Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me Iniciativën Rajonale Kundë...
[më shumë]

27 April 2021
Nga gjithsej 4892 zyrtarë të lartë publik, 4783 zyrtarë kanë bërë deklarimin e pasurisë në përputhje me Ligjin për Deklarimin e Pasurisë

Prishtinë, 27 prill  2020  Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë ...
[më shumë]

30 March 2021
Agjencia kundër Korrupsionit publikoi raportin vjetor të punës për vitin 2020

Agjencia kundër Korrupsionit nëpërmjet konferencës për media, publikoi  sot&...
[më shumë]

29 March 2021
Agjencia kundër Korrupsionit publikon raportin vjetor të punës për vitin 2020

Nesër më 30  mars 2021, në ora 11.00 Agjencia kundër Korrupsionit organizon konferencë pë...
[më shumë]

02 March 2021
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli priti në takim Ambasadoren e Mbretërisë së Holandës znj. Carin Lobbezoo

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadoren e re të ...
[më shumë]

01 March 2021
Fillon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 01 mars  2021 Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë ...
[më shumë]

15 February 2021
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadoren e Suedisë në Kosovë znj. Karin Hernmarck Ahliny

Ambasadorja e Suedisë konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsionit 15 shkurt 2021, Prishtinë ...
[më shumë]

11 February 2021
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli priti në takim Ambasadorin Gjerman në Kosovë z. Jörn Rohde

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim njoftues Ambasadorin e Gjermanisë ...
[më shumë]

02 February 2021
Drejtori i AKK-së z. Shaip Havolli priti në takim Udhëheqësin e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Përfaqësues Special i Bashkimit Evropian, z. Tomáš Szunyog,

BE-ja do të vazhdoj përkrahjen në luftimin e korrupsionit 02 shkurt 2021, Prishtinë  Drejtori i Agjencis&...
[më shumë]

01 February 2021
Zvicra konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsion

Prishtinë, 1 shkurt 2021 - Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, z. Shaip Havolli, priti në takim Ambasadorin ...
[më shumë]