''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

86 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


11 December 2008
Sqarim

E nderuara redaksi, PRISHTINE 11 DHJETOR 2008 - Në numrin e të enjtes të gazetës suaj, dat&...
[më shumë]

10 December 2008
Thoni JO Korrupsionit

Shkruan Hasan PRETENI  Sot, në gjitha vendet e botës që mëtojnë t&...
[më shumë]

09 December 2008
Fjalimi i z. Hasan Preteni në ceremoninë e shënimit të ditës ndërkombëtare kundër korrupsionit

PRISHTINË 9 DHJETOR 2008 - Sot, në gjitha vendet e botës që mëtojnë t&...
[më shumë]

08 December 2008
Kosova shënon ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit

PRISHTINË 8 dhjetor 2008 - Agjensioni Kosovar Kundër Korrupsionit AKK në bashkëpunim me Asociacionin e Gazetar&...
[më shumë]

06 November 2008
Paraja Publike po keqpërdoret

E nderuara Znj. Lila;  Të nderuar pjesëmarrës të Kabinetit Qeveritar; Te nderuar t&...
[më shumë]

25 July 2008
Urgjentisht

Shkruan: Hasan PRETENI PRISHTINE, 25 KORRIK 2008 - Praktikisht përvoja e deritanishme e punës së AKK ka ...
[më shumë]

17 July 2008
Raste të ngritjes së aktakuzës nga Prokurorit kompetente si rezultat i punës së AKK-së

Më poshtë janë specifikuar rastet konkrete: • AKK-02-188-07, rasti në fjalë i ë...
[më shumë]

17 July 2008
RAPORT PËR MEDIA

PRISHTINË 17 KORRIK 2008 - Agjensioni Kosovarë Kundër Korrupsionit, gjatë gjashtëmujorit të parë ...
[më shumë]

03 June 2008
Fjalimi i drejtorit të Agjensionit Kosovar Kunër Korrupsionit z.Hasan Preteni para deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës

Zotëri Kryetar i Kuvendit, Zotërinj anëtar të Kabinetit Qeveritar,  Deputet të ...
[më shumë]

26 April 2008
Z.Preteni në konferëncën –“Zgjimi I gjigandit të zbatimit të ligjit të anti-korrupsionit”;

PRISHTINE, 26 prill 2008 - Drejtori I Agjensionit Kosovar Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni mori pjesë në konfer&...
[më shumë]

10 April 2008
Zyrtar të AKK vizituan ILDKP-në në Shqipëri

PRISHTINË, 10 prill 2008 - Zyrtarë të Departamentit për Parandalimin e Korrupsionit pranë Agjensionit Kosovar Kund&...
[më shumë]

02 April 2008
Përfundoi afati për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lart publik të Kosovës

PRISHTINË 2 prill 2008 - Afati ligjor për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lartë ...
[më shumë]

28 March 2008
Pjesëmarrje në Tryezën e Rrumbullakët të organizuar nga Këshilli i Evropës në Strasburg – Francë më datën 26-27 mars 2008

PRISHTINË 28 mars 2008 - Agjensioni Kosovar Kundër Korrupsionit morri pjesë në Tryezën e Rrumbullak&...
[më shumë]

13 March 2008
Të shmangen praktikat e tolerancës ndaj rasteve korruptive

Shkruan: Hasan PRETENI PRISHTINE, 13 MARS 2008- Agjensioni Kosovarë Kundër Korrupsionit u tërheq vërejtjen ...
[më shumë]

12 March 2008
Fushatë për sensibilizimin e shërbyesve civil

PRISHTINË, 12 mars 2008 - Agjensioni Kosovar kundër Korrupsionit, me mbështetje të misionit të OSBE-s&...
[më shumë]

08 March 2008
Drejtori i AKK-së mori pjesë në konferencën ndërkombëtare “Kundër mashtrimit dhe korrupsionit”;

Prishtinë, 8 mars 2008 - Drejtori Agjensionit Kosovar Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni u kthye nga Stokholmi i Suedis&...
[më shumë]

03 March 2008
Drejtori I Agjensionit Antikorrupsion, z. Preteni u takua me kryeparlamentarit z. Krasniqi

PRISHTINË, 3 mars 2008- Drejtori I Agjensionit Kosovar Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni I dorëzoj sot ( ...
[më shumë]

12 February 2008
RAPORT PER MEDIA

PRISHTINË, 12 shkurt 2008- Gjatë gjithë vitit Agjensioni Kosovarë Kundër Korrupsionit me shumë v&...
[më shumë]

01 February 2008
Një mesazh për kërcënuesit

PRISHTINË, 1 shkurt 2008 - Nuk është hera e parë që ne ballafaqohemi me presione dhe k&...
[më shumë]

22 January 2008
UNDP nxitë vendet ballkanike që të hartojnë një strategji të përbashkët anti-korrupsion

PRISHTINË, 22 janar 2008 - Drejtori i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni u pajtua të ...
[më shumë]

18 January 2008
Ministri Shala i shmanget Konfliktit të Interesit

PRISHTINË, 18 janar 2008 - Drejtori I Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit z Hasan Preteni përshë...
[më shumë]

17 January 2008
Nxitet bashkëpunimi I luftës kundër korrupsionit në mes AKK-së dhe KSHPK-së së Maqedonisë

PRISHTINË, 17 janar 2008 - Drejtori I Agjencisë Kosovar Kundër Korrupsionit z Hasan Pretnei me ftes të ...
[më shumë]