''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

204 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


07 May 2018
Plotësimi i afatit të fundit të deklarimeve të pasurisë – Agjensioni Kosovar kundër Korrupsionit publikon rezultatet e deklarimeve

Ju njoftojmë se afati ri për deklarimin e pasurisë i caktuar nga Agjensioni Kosovar kundë...
[më shumë]

28 December 2007
Le të jetë 2008 –ta vit i çrrënjosjes së korrupsionit

Shkruan: Hasan PRETENI PRISHTINE, 28 DHJETOR 2007 - Përpjekjet shekullore të popullit të Kosovës pë...
[më shumë]

08 December 2007
Ta luftojmë me vendosmëri të keqën- korrupsionin ( Mesazhi i z Preteni në ditën ndërkombëtare kunër Korrupsionit

Shkruan: Hasan PRETENI PRISHTINË, 8 dhjetor 2007 - Nesër më 9 dhjetor në gjitha shtetet demokratike në ...
[më shumë]

07 December 2007
AKK tërheqë vërejtjen për konfliktin e interesit

Agjensioni Kosovarë kundër Korrupsionit kërkojë sot nga Ilir Tolaj sekretar I përhersh&...
[më shumë]

21 November 2007
Drejtori i AKK-së z.Hasan Preteni në konferencën ndërkombëtare për luftën kunër korrupsionit

PRISHTINË, 21 nëntor 2007 - Drejtori I Agjencionit Kosovar kundër Korrupsionit Hasan Preteni po merr pjesë ...
[më shumë]

14 November 2007
AKK bën thirrje për mirmenaxhim dhe parandalim të keqpërdorimit të parasë publike

PRISHTINË, 14 nëntor 2007 - Ditëve të fundit Agjensioni Kosovar kundër Korrupsionit ka pranuar ...
[më shumë]

13 November 2007
Agjencioni Kosovar kundër Korrupsionit lanson faqen zyrtare të internetit

PRISHTINË, 13 nëntor 2007 - Agjencioni Kosovar kundër Korrupsionit ka kënaqësinë t&...
[më shumë]

03 September 2007
Kosova shton perpjekjet kunder korrupsionit

PRISHTINË, 3 shtator 2007 - Agjensioni Kosovar kundër Korrupsionit, Misioni i OSBE-së në Kosovë dhe Programi ...
[më shumë]

20 July 2007
Publikimi i punës së Agjensionit Kosovar kundër Korrupsionit për gjashtë mujorin e parë të vitit 2007

Z. Preteni u perqendrua në dhenien e informacionit mbi rastet e denoncuara pranë Agjensionit për ceshtjet ...
[më shumë]