''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

81 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


19 September 2018
AKK i adreson Opinion Komunës së Klinës

Prishtinë, 19 shtator 2013 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

18 December 2013
AKK publikon deklarimin e pasurise se zyrtareve me marrjen e detyres dhe pas largimit nga funksioni prill- nentor 2013

Prishtinë, 18 dhjetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit publikoi sot raportin i cili pasqyron saktë procesin e deklarimit ...
[më shumë]

18 December 2013
AKK publikon deklarimin e pasurise se zyrtareve me marrjen e detyres dhe pas largimit nga funksioni prill- nentor 2013

rishtinë, 18 dhjetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit publikoi sot raportin i cili pasqyron saktë procesin e deklarimit ...
[më shumë]

09 December 2013
Mesazhi i Drejtorit të AKK-se për Ditën Ndërkombëtare kundër Korrupsionit

Këtë ua kemi borxhe fëmijëve tanë  Shkruan: Hasan Preteni  Sot ...
[më shumë]

09 December 2013
Mesazhi i Drejtorit të AKK-se për Ditën Ndërkombëtare kundër Korrupsionit

Këtë ua kemi borxhe fëmijëve tanë  Shkruan: Hasan Preteni  Sot ...
[më shumë]

02 December 2013
AKK I rekomandon Komunës së Istogut anulimin e tenderit “Blerja e fidanëve për ngritjen e pemishteve”;

Prishtinë, 2 dhjetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion kërkojë nga ...
[më shumë]

26 November 2013
Kosova me statusin e anëtarit vëzhguese në konferencën globale kundër korrupsionit

Prishtinë 26 nëntor 2013 - Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit z. Hasan Preteni është ...
[më shumë]

21 November 2013
Drejtori I AKK-së në Konferencën globale kundër korrupsionit

Prishtinë, 21 nëntor 20013 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni është nisur ...
[më shumë]

15 November 2013
AKK i rekomandon KOSTT-it anulimin e procedurave të një tenderi

Prishtinë, 15 nëntor 2013 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i rekomandoj Operator ...
[më shumë]

08 November 2013
AKK kërkon nga UPZ-ja dhe Komuna e Graçanicës anulimin e dy tenderëve

Prishtinë, 8 nëntor 2013 - Agjencia kundër korrupsionit kërkojë nga dy autoritetet kontraktuese Universiteti ...
[më shumë]

01 November 2013
Një delegacion nga Mali i zi vizitojë AKK-në

Prishtinë, 31 tetor 2013 – Një delegacion I përbërë nga katër anë...
[më shumë]

29 October 2013
AKK i rekomandon komunës së Ferizajt të anulojë procedurat e një tenderi

Prishtinë, 29 tetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresojë sot një opinion Komunës s&...
[më shumë]

23 October 2013
AKK kërkon nga Autoritetet Kontraktuese që të mos bëjnë favorizime

Prishtinë, 23 tetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit kërkojë sot nga të gjitha Autoritetet Kontraktues ...
[më shumë]

21 October 2013
AKK i rekomandon QKUK-së që të shkojë me procedurë negocimi në rastin e një tenderi

Prishtinë, 21 tetor 2013 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni i rekomandoj Qendëres ...
[më shumë]

17 October 2013
PTK nënshkruan kontratë jo ligjore

Prishtinë, 17 tetor 2013 Agjencia kundër korrupsionit e konsideron të paligjshme nënshkrimin e kontratës ...
[më shumë]

16 October 2013
AKK i rekomandon Avokatit të Popullit anulimin e procedurave të një tenderi

Prishtinë, 16 tetor 2013 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni kërkojë nga ...
[më shumë]

07 October 2013
Thellohet bashkëpunimi në mes AKK-së dhe KPIK-së të Malit të Zi

Prishtinë, 7 tetor 2013 - Në kuadër të bashkëpunimit rajonal mes institucioneve homologe, zyrtare t&...
[më shumë]

01 October 2013
AKK i rekomandon Ministrisë së Shëndetësisë anulimin e dy tenderëve

Prishtinë 1 tetor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes dy opinioneve i ka rekomanduar Ministrisë s&...
[më shumë]

30 September 2013
Opinion këshillëdhënës për kandidatët e pushtetit lokal

Prishtinë, 30 shtator 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit, përmes këtij opinioni këshillon t&...
[më shumë]

23 September 2013
AKK i rekomandon PTK-së anulimin e tenderit “Krijimi i Reklamave për PTK-në”;

Prishtinë, 23 shtator 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinioni i rekomandoj Postës ...
[më shumë]

04 September 2013
Publikohet analiza mbi mënyrën se si gjykatat trajtuan mos deklarimin e pasurisë

Prishtinë, 4 shtator 2013 - Agjencia kundër korrupsionit ka publikuar sot një analizë në lidhje me ...
[më shumë]

27 August 2013
Tre zyrtar I shmangen Konfliktit të Interest

Prishtinë, 27 shtator - 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim që ti mbyll tre raste pë...
[më shumë]

20 August 2013
AKK i rekomandon MPB-së anulimin e tenderit “Furnizimi me automjete për zjarr fikje dhe shpëtim”;

Prishtinë, 20 gusht 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit kërkojë nga Ministria e Punëve t&...
[më shumë]

13 August 2013
AKK publikon raportin monitorues tre mujore mbi zbatimin e planit të veprimit kundër korrupsionit

Prishtinë, 13 gusht 2013 - Agjencia kundër korrupsionit ka përgatitur një raport monitorues me q&...
[më shumë]

05 August 2013
Drejtori I AKK-së priti kryesuesin e Divizionit Fuqizues të EULEX-it z. Peter Bach

Prishtinë, 5 gusht 2013 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z Hasan Preteni priti në një ...
[më shumë]

05 August 2013
AKK mbyll tetë raste të Konfliktit të Interesit

Prishtinë, 5 gusht - 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim që ti mbyll tetë raste p&...
[më shumë]

30 July 2013
AKK I adreson opinion Komunës së Prishtinës

Prishtinë, 30 korrik 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit kërkojë nga Komuna e Prishtinës q&...
[më shumë]

22 July 2013
Subvencionimi i nëpunësve civil është Konflikt Interesi

Prishtinë, 22 korrik 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit përmes një Opinioni vlerëson se rastet ...
[më shumë]

19 July 2013
AKK i adreson opinion UP-sw për tenderin “Furnizimi me pajisje të teknologjisë informative”;

Prishtinë, 19 korrik 1013 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresoj një opinion Universitetit të Prishtinës &...
[më shumë]

26 June 2013
AKK publikon raportin analitik mbi ndjekjen dhe gjykimin e rasteve korruptive në Kosovë

Prishtinë, 26 qershor 2013 - Agjencia kundër korrupsionit ka realizuar një raport analitik me të dhë...
[më shumë]

24 June 2013
Drejtori i AKK-së po merr pjesë në konferencën ndërkombëtare anti - korrupsion

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z Hasan Preteni po merr pjesë në konferencën ...
[më shumë]

21 June 2013
Përfundon procesi i publikimit të deklarimit të pasurisë

Prishtinë 21 Qershor 2013 – Agjencia kundër korrupsionit ka përfunduar sot procesin e publikimit të regjistrave ...
[më shumë]

19 June 2013
Tetë institucione kanë pranuar 46 dhurata

Prishtinë, 19 qershor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit, gjatë muajit mars ka pranuar njoftimin nga tetë (8) institucione ...
[më shumë]

18 June 2013
AKK mbyll tre raste që janë trajtuar për Konflikt të Interesit

Prishtinë, 18 qershor - 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim që ti mbyll tre raste pë...
[më shumë]

03 June 2013
AKK publikohen një pjesë të regjistrave të deklarimit të pasurisë

Prishtinë 3 qershor 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot në faqen e saj zyrtare të ...
[më shumë]

31 May 2013
Deklaratë nga Agjencia kundër Korrupsionit

Prishtinë, 31 maj 2013 - Agjencia kundër korrupsionit shprehë vendosmërinë e saj se në ...
[më shumë]

27 May 2013
AKK i adreson Opinion MASHT-it

Prishtinë 27 Maj 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresoj një opinion Ministrisë së Arsimit Shkenc&...
[më shumë]

23 May 2013
AKK, jep Opinion për ri-tenderin e Ministrisë Për Komunitete dhe Kthim “Furnizim me automjete”;

Prishtinë, 23 Maj 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit lëshon këtë Opinion për ...
[më shumë]

08 May 2013
AKK konstaton se Sejdi Rexhepi gjendet në Konflikt Interesi

Prishtinë, 8 maj 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim se ekziston Konflikti i Interesit në rastin e ...
[më shumë]

19 April 2013
AKK mbyll pesë raste për Konflikt të Interesit

Prishtinë, 19 Prill - 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim që ti mbyll pesë raste p&...
[më shumë]

11 April 2013
Më shumë se 99% e zyrtarëve e kanë deklaruar pasurinë

E freskuar më datën 22 maj 2013  Për shkak të gabimeve teknik që kan&...
[më shumë]

08 April 2013
Deklaratë nga Agjencia kundër Korrupsionit

PRISHTINË 08 PRILL 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit kërkon mirëkuptim nga opinioni publik pë...
[më shumë]

04 April 2013
AKK publikojë raportin vjetor të punës së saj

Prishtinë, 4 Prill 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar sot raportin vjetorë të punës ...
[më shumë]

22 March 2013
Deri më sot rreth 31% e zyrtarëve e kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 22 mars 2013 - Më shumë se 1200 zyrtar të lartë publik deri më sot (22 mars 2013) ...
[më shumë]

22 March 2013
AKK i adresojë opinion Spitalit Rajonal të Gjilanit

Prishtinë, 22 mars 2013- Agjencia kundër Korrupsionit i adresojë sot një opinion menaxhmentit të Spitalit ...
[më shumë]

04 March 2013
Ka filluar procesi i deklarimit të pasurisë

Prishtinë, 4 mars 2013, Procesi i deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik ...
[më shumë]

01 March 2013
AKK dhe EULEX-i, lansojnë spotin televiziv për deklarimin e pasurisë

Prishtine, 01 mars 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit dhe EULEX-i kanë lansuar spotin televiziv për deklarimin vjetor ...
[më shumë]

21 February 2013
Sqarim

Agjencia kundër korrupsionit dëshiron të sqaroj publikun përkitazi me një gabim teknik ...
[më shumë]

14 February 2013
AKK i adresojë opinion komunës së Vitisë

Prishtinë 14 shkurt 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresoj sot një opinion Komunës së ...
[më shumë]

07 February 2013
Njoftim

Agjencia kundër Korrupsionit organizon trajnim me të gjithë zyrtarët (pikat kontaktuese) të Institucioneve ...
[më shumë]

30 January 2013
AKK kërkon nga IGJK dhe Komuna e Vitisë ndërprerjen e procedurave tenderuese

Prishtinë 30 Janar 2013 Agjencia kundër Korrupsionit i adresoj sot dy opinione ku kërkon ndërprerjen ...
[më shumë]

25 January 2013
AKK kërkon nga KEK-u anulimin e tenderit “Licencë për Auto Cad dhe Matlad”;

Prishtinë, 25 Janar 2012 - Agjencia kundër korrupsionit i ka adresuar një opinion Korporatës Energjetike t&...
[më shumë]

22 January 2013
AKK mbyll pesë raste të Konfliktit të Interesit

Prishtinë, 22 Janar 2013 - Agjencia kundër korrupsionit mori vendim që ti mbyll pesë raste pë...
[më shumë]

14 January 2013
AKK kërkon nga komuna e Kamenicës evitimin e shkeljeve ligjore në procedurat e një tenderi

Agjencia kundër korrupsionit i ka adresuar një opinion Komunës së Kamenicës q&...
[më shumë]

10 January 2013
AKK sërish kërkon shkarkimin e drejtorit të PTK-së

Prishtinë, 10 janar 2013 - Agjencia kundër Korrupsionit i adresojë sot kërkesën e rip&...
[më shumë]