''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

143 - Kendi_i_shtypit | AKK

Këndi i shtypit

Personat Kontaktues


Zyra për Marrëdhëniet me Publikun dhe Median


+383 (0)38 518-907

+383 (0)38 200 10-716