''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

59 - Lajmet | AKK

Lajmet

Lajmet


14 December 2017
Drejtori Havolli merr pjesë ne Konferencën e Bashkëpunimit Rajonal në Beograd

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli sot po merr pjesë Konferencën Rajonale ...
[më shumë]

08 December 2017
Gara e vizatimeve e Javës Kundër Korrupsionit 2017 zgjon interesim të jashtëzakonshëm

Në ambientet e Agjencisë Kundër Korrupsionit është mbajtur ceremonia e shpërblimeve p&...
[më shumë]

04 December 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me partnerët organizon ‘Javën Kundër Korrupsionit 2017’

Aktivitetet e Agjencisë dhe shtrihen përgjatë datave data 3 dhjetor deri më 11 dhjetor&...
[më shumë]

27 November 2017
Drejtori z. Havolli pret Udhëheqësen e Zyrës së BE-s znj. Nataliya Apostolova

Në këtë takim z. Havolli njoftoi znj. Apostolova për mandatin e Agjencia Kundë...
[më shumë]

20 November 2017
AKK organizon ligjëratë për studentët e Universitetit FAMA

Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar një ligjëratë rreth fushë veprimtarisë dhe pun&...
[më shumë]

10 November 2017
Konkurs për vizatimet më të mira me temë të korrupsionit

Në kuadër të manifestimeve të Ditës Ndërkombëtare të ...
[më shumë]

23 October 2017
Drejtori Havolli pret Ambasadorin e Francës z. Didier Chabert

Në këtë takim z. Havolli njoftoi z. Chabert për punën që ...
[më shumë]

27 July 2017
Sqarim i AKK-së rreth rastit të Zonjës Merita Lumezi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka vërejtuar që mediat elektronike gjatë ditës së ...
[më shumë]

14 July 2017
Pjesëmarrja e Drejtorit të Agjencisë në procesin “Samitit të Berlinit” në Trieste të Italisë

Trieste, 12 Korrik 2017 Në kuadër të aktiviteteve të procesit të "Samitit të Berlinit&...
[më shumë]

14 July 2017
Pjesëmarrja e Drejtorit të Agjencisë në procesin “Samitit të Berlinit” në Trieste të Italisë

Trieste, 12 Korrik 2017 Në kuadër të aktiviteteve të procesit të "Samitit të Berlinit&...
[më shumë]

05 July 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit organizon takim informues me zyrtarët e lartë publik në veriun e Kosovës

Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar një takim informues me zyrtarët e lartë publik n&...
[më shumë]

05 July 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit organizon takim informues me zyrtarët e lartë publik në veriun e Kosovës

Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar një takim informues me zyrtarët e lartë publik n&...
[më shumë]

24 June 2017
Enis Sadiku nderohet me mirënjohje për kontributin e dhënë në fushën e administratës publike

Në kuadër të aktiviteteve të shënimit të 23 qershorit, Ditës Nd&...
[më shumë]

21 June 2017
TËRHIQET SHORTI PËR ZYRTARËT QË I NËNSHTROHEN KONTROLLIT TË PLOTË TË PASURISË SË DEKLARUAR

Prishtinë, 21 qershor 2017 - Sot në ambientet e Agjencisë Kundër Korrupsionit është bë...
[më shumë]

19 June 2017
Ekspertët e Këshillit të Europës prezantojnë metodologjinë për menaxhimin e rreziqeve të korrupsionit

Prishtinë, 19 qershor – Përfaqësuesit e Agjencisë Kundër Korrupsionit morën pjes&...
[më shumë]

22 May 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit fituese e turneut “Champions”

Skuadra e futbollit të vogël të Agjencisë Kundër Korrupsionit është shpallur ...
[më shumë]

15 May 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit synon mbylljen e hendeqeve ligjore për parandalimin e korrupsionit

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) në bashkëpunim me Nismën Rajonale Kundër Korrupsionit (...
[më shumë]

05 May 2017
Diskutohen objektivat e strategjisë kombëtare kundër korrupsionit

Prishtinë, 5 maj 2017 - Agjencia Kundër Korrupsionit ishte nikoqire e takimit dy-ditor të Grupit Punues të ...
[më shumë]

28 April 2017
AKK mban një cikël ligjëratash për nxënësit e shkollave të mesme

Prishtinë, 28 prill 2017 - Agjencia Kundër Korrupsionit ka mbajtur një cikël ligjëratash p&...
[më shumë]

21 April 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit organizon ligjëratë për studentët e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit

Agjencia Kundër Korrupsionit ka organizuar sot një ligjëratë për studentët ...
[më shumë]

11 April 2017
Më shumë se 98 përqind e zyrtarëve të lartë publik e kanë deklaruar pasurinë

Prishtinë, 11 prill 2017 - Më shumë se 98  përqind e zyrtarëve të lart&...
[më shumë]

07 April 2017
AKK organizon ligjëratë për studentët e Universitetit Amerikan të Kosovës (AUK)

Agjencia Kundër Korrupsionit ishte sot nikoqire e një grupi studentësh nga Universiteti Amerikan i Kosov&...
[më shumë]

05 April 2017
AKK dhe Prokuroria e Shtetit bashkërendojnë veprimet përpara trajtimit të rasteve të mos-deklarimit apo deklarimit të rrejshëm të pasurisë

Prishtinë, 5 prill 2017 – Stafi drejtues i Agjencisë Kundër Korrupsionit në krye me drejtorin z. Shaip ...
[më shumë]

31 March 2017
Agjencia Kundër Korrupsionit publikon Raportin Vjetor 2016

Prishtinë, 31 mars 2017 – Agjencia Kundër Korrupsionit ka sot ka bërë publik raportin vjetor t&...
[më shumë]

30 March 2017
Ftesë për media

Prishtinë, 30 mars 2017 - Ftohen të gjitha mediat që të marrin pjesë në konferencë...
[më shumë]

27 March 2017
Rikujtim: Java e fundit për deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lartë

Në ditët e kaluara të afatit ligjor për deklarimin e pasurisë (periudha 1-24 ...
[më shumë]

21 March 2017
Ambasadori i Zvicrës Jean-Hubert Lebet konfirmon mbështetjen për Agjencinë Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 21 mars 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[më shumë]

17 March 2017
Përditësim i statusit të procesit të deklarimit të pasurisë - 17 mars 2017

Në tre javët e para të afatit ligjor për deklarimin e pasurisë (periudha 1...
[më shumë]

13 March 2017
Përditësim i statusit të procesit të deklarimit të pasurisë - 10 mars 2017

Në dy javët e para të afatit ligjor për deklarimin e pasurisë (periudha 1...
[më shumë]

28 February 2017
Nesër fillon procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 28 shkurt 2017 – Nesër fillon zyrtarisht procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë ...
[më shumë]

22 February 2017
Agjencia kundër korrupsionit organizon bashkëbisedim me mediat dhe shoqërinë civile

Prishtinë, 21 shkurt 2017 – Agjencia Kundër Korrupsionit organizoi të martën një bashkëbisedim ...
[më shumë]

20 February 2017
NIS PUNA NË HARTIMIN E STRATEGJISË KOMBËTARE KUNDËR KORRUPSIONIT 2018-2022

Prishtinë, 20 shkurt 2017 – Në përputhje me kompetencat ligjore, Agjencia Kundër Korrupsionit ka nisur sot ...
[më shumë]

14 February 2017
Drejtori Havolli dhe ambasadori Piero Cristoforo Sardi zotohen për bashkëpunim në angazhimet kundër korrupsionit

Prishtinë, 14 shkurt 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit  z. Shaip Havolli priti sot Ambasadorin ...
[më shumë]

14 February 2017
Vijojnë përgatitjet për procesin e deklarimit vjetor të pasurisë

Me qëllim të fuqizimit së kapaciteteve të brendshme teknike dhe profesionale në fushë...
[më shumë]

06 February 2017
Nisin përgatitjet për deklarimin vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik

Prishtinë, 6 shkurt - Në kuadër të përgatitjeve për evidentimin e deklarimit ...
[më shumë]

31 January 2017
Drejtori Havolli pret në takim njoftues ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairí O’Connell

Prishtinë, 31 janar 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot n&...
[më shumë]

24 January 2017
Prezantohen rekomandimet e PECK II për Agjencinë Kundër Korrupsionit

Projekti Kundër Krimit Ekonomik (PECK II) ka paraqitur të gjeturat dhe rekomandimet për avancimin e ...
[më shumë]

19 January 2017
Shefja e zyrës së BE-së në Kosovë dhe drejtori i AKK-së biseduan për forcimin e luftës kundër korrupsionit

“Lufta kundër korrupsionit mbetet një shqetësim serioz, por edhe  prioritet për ...
[më shumë]

13 January 2017
Drejtori i AKK-së priti në takim shefin e UNDP-së në Kosovë z. Andrew Russell

Drejtori i AKK-së priti në takim shefin e UNDP-së në Kosovë z. Andrew Russell Drejtori ...
[më shumë]