Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1373 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


20 February 2017

AKK i adreson opinion Komunës së Suharekes

Shkarko opinionin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera