Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1408 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 October 2017

AKK i adreson opinion ndërrmarjes "Trepça

Shkarko Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera