''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1978 - Lajmet | AKK

Lajmet


15 September 2023
Përfaqësues të APK-së qëndruan për vizitë zyrtare dy ditore në Austri

Në datat 12-13 shtator 2023, me qëllim të shkëmbimit të përvojave nd&...
[më shumë]

10 December 2022
Drejtori i APK-së, Yll Buleshkaj u takua me Shefin i Zyrës së BE-së/EUSR, Tomas Szunyog

“Transparenca dhe llogaridhënia duhet të mbeten prioritet i institucioneve publike në parandalimin e korrupsionit” ...
[më shumë]

03 August 2022
Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj, u prit në takim nga Kryetari i Kryeqytetit, Perparim Rama

Yll Buleshkaj: Qëllimi i Agjencisë Kundër Korrupsionit është zhvillimi i transparencës ...
[më shumë]

19 July 2022
Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj priti në takim Ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu

18 korrik 2022, Prishtinë   Në kuadër të bashkërendimit të aktiviteteve ndër-institucionale, ...
[më shumë]

15 June 2022
Nga gjithsej 4662, kontrollit të plotë të pasurisë do t’i nënshtrohen 932 zyrtarë të lartë publik

Drejtori i AKK-së Yll Buleshkaj falënderon mediat për bashkëpunimin në informimin ...
[më shumë]

14 June 2022
Agjencia kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar regjistrat e deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2021

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin ...
[më shumë]

23 May 2022
Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka marr pjesë sot në lansimin e programit Akademia e të Rinjve për Integritet (YIA)

Me ftesë të Akademisë së Instituti Kombëtar Demokratik (NDI), Drejtori Agjencisë kundë...
[më shumë]

20 May 2022
Drejtori i AKK-së, Yll Buleshkaj priti në takim, një grup studentësh të të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina“

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj priti në takim, një grup studentësh ...
[më shumë]

13 May 2022
Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj takoi sot ambasadoren e Republikës së Francës në Kosovë, Marie- Christine Butel

Drejtori i AKK-së Yll Buleshkaj : Prioriteti i AKK-së gjatë mandatit pesë vjeqar do të jet&...
[më shumë]

06 May 2022
AKK shpejton dinamikën e realizimit të projektit për deklarimin elektronik të pasurisë

Bazuar në planin e punës së Agjencisë kundër Korrupsionit (AKK) për ...
[më shumë]

27 April 2022
Agjencia Kundër Korrupsion shqyrton raportet ndërkombëtare për Kosovën për vitin 2021

Drejtori i AKK-së, Yll Buleshkaj ‘’Raportet e publikuara nga institucionet e Shteteve të Bashkuara të ...
[më shumë]

22 April 2022
Drejtori i AKK-së, Yll Buleshkaj priti në takim studentët e Klinikës Ligjore të IKD-së

22 prill 2022, Prishtinë Drejtori I Agjencisë kundër Korrupsionit (AKK),  Yll Buleshkaj,  priti sot në ...
[më shumë]

24 March 2022
SQARIM PUBLIK - AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT

24 mars 2022, Prishtinë Agjencia Kunder Korrupsion ju njofton se lajmi i publikuar në disa media se AKK ka nisur ...
[më shumë]

18 March 2022
DREJTORI I AGJENCISË KUNDËR KORRUPSIONIT YLL BULESHKAJ TAKOI SOT KRYESUESIN E KËSHILLIT GJYQËSOR TË KOSOVËS ALBERT ZOGAJ

Yll Buleshkaj: Të gjitha hetimet administrative nga AKK realizohen me barazi të plotë të trajtimit, pa ...
[më shumë]

18 March 2022
Intervistë e Drejtorit të Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj në Radio Kosovë

Buleshkaj: Gjoba dhe dënime për ata zyrtarë që nuk e deklarojnë pasurinë ...
[më shumë]

14 March 2022
INFORMATË PUBLIKE / DEKLARIMI I PASURISË

DEKLARIMI VJETOR I PASURISË  KA FILLUAR MË 01 MARS DHE DO TË PËRFUNDOJ MË 31 ...
[më shumë]

01 March 2022
FILLON PROCESI I DEKLARIMIT TË RREGULLT VJETOR TË PASURISË SË ZYRTARËVE TË LARTË PUBLIK

DREJTORI I AKK-SË YLL BULESHKAJ: NË VITIN 2021, AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT KA USHTRUAR RRETH 140 KALLË...
[më shumë]

24 February 2022
Shefi i Zyrës së BE-së/EUSR, vizitoi Agjencinë Kosovare Kundër Korrupsionit

24 shkurt 2022, Prishtinë Sot, drejtori i Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit, z. Yll Buleshkaj, ka pritur në ...
[më shumë]

16 February 2022
Zëvendësshefi i Ambasadës Franceze në Kosovë viziton Agjencinë kundër Korrupsionit

16 shkurt 2022, Prishtinë Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Yll Buleshkaj priti në takim Z&...
[më shumë]

10 February 2022
Udhëheqësit e dy institucioneve, Kosovë- Shqipëri diskutojnë për bashkëpunim në parandalimin dhe luftën kundër korrupsionit.

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, z. Yll Buleshkaj u takua sot me Inspektoren e Përgjithshme ...
[më shumë]

27 January 2022
Drejtori Agjencisë kundër Korrupsionit priti sot në takim Ambasadorin Zviceran në Kosovë z.Thomas Kolly

Yll Buleshkaj: Shpejtimi i dinamikës së trajtimet të rasteve të korrupsionit është domosdoshm&...
[më shumë]

27 January 2022
Drejtori i AKK-së, z. Yll Buleshkaj u prit në takim nga Kryetari i Kuvendit z. Glauk Konjufca

26 janar 2022, Prishtinë   Në kuadër të takimeve me udhëheqësit e lart&...
[më shumë]

25 January 2022
Drejtori i AKK-së, z. Yll Buleshkaj: Rekomandimet e Raportit të Transparency International do të shndërrohen në objektiva pune të Agjencisë kundër Korrupsionit

25 janar 2022, Prishtinë Transparency International publikoi sot Indeksin e Perceptimit te Korrupsionit per vitin 2021 Yll Bulshkaj: Rekomandimet e Raportit t&...
[më shumë]

24 January 2022
Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj raportoi sot para Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

24 janar 2022, Prishtinë Me ftesë të  Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe ...
[më shumë]

24 January 2022
Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj priti në takim përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së në Kosovë, znj. Maria Suokko

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit (AKK), z. Yll Buleshkaj priti në takim përfaqë...
[më shumë]

24 January 2022
Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj priti në takim Udhëheqësin e Zyrës së Këshillit të Evropës, në Kosovë z. Frank Power

Forcimi i  bashkëpunimit mes Agjencisë kundër Korrupsionit dhe Këshillit të Evrop&...
[më shumë]

19 January 2022
Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj priti në takim përfaqësues të UNDP-së

19 janar 2022, Prishtinë Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit (AKK), z. Yll Buleshkaj priti në takim p&...
[më shumë]

13 January 2022
Drejtori i AKK-së Yll Buleshkaj priti në takim përfaqësues të organizatave Jo- Qeveritare

Në kuadër të fushëveprimit dhe realizmit të mandatit të Agjencisë p&...
[më shumë]

13 January 2022
Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj pranon letër urimi nga Auditorja e Përgjithshme znj. Vlora Spanca

Drejtori i  Agjencisë kundër Korrupsionit z. Yll Buleshkaj ka pranuar letër urimi nga Auditorja ...
[më shumë]

13 January 2022
Yll Buleshkaj zgjedhet Drejtor i Agjencisë kundër Korrupsionit

Yll Buleshkaj u lind në Istog më 17 Shkurt të vitit 1979. Shkollimin fillor dhe të mesë...
[më shumë]