Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1353 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 October 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Suharekës

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera