''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1353 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 October 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Suharekës

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera