Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1299 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 April 2016

AKK I kërkon Stacionit të Autobusëve anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion kërkojë nga Institucioni Stacioni I Autobusëve SH.A – Prishtinë anulimin e procedurave të tenderit “Furnizim me Teknologji Informative dhe kamera”.

 

Për më shumë shkarkoni 

Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera