''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1299 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 April 2016

AKK I kërkon Stacionit të Autobusëve anulimin e një tenderi

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion kërkojë nga Institucioni Stacioni I Autobusëve SH.A – Prishtinë anulimin e procedurave të tenderit “Furnizim me Teknologji Informative dhe kamera”.

 

Për më shumë shkarkoni 

Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera