Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1280 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 February 2016

AKK I adreson opinion Spitalit regjional të Prizrenit “Prim.dr.Daut Mustafa”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I rekomandojë Spitalit rajonal të Prizrenit “prim.dr. Daut Mustafa”  anulimin e procedurave të prokurimit për tenderin, “Furnizim me material Administrativ”.  Për më shumë 

shkarko opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera