''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1280 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 February 2016

AKK I adreson opinion Spitalit regjional të Prizrenit “Prim.dr.Daut Mustafa”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I rekomandojë Spitalit rajonal të Prizrenit “prim.dr. Daut Mustafa”  anulimin e procedurave të prokurimit për tenderin, “Furnizim me material Administrativ”.  Për më shumë 

shkarko opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera