Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1278 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 February 2016

AKK i adreson opinion Zyres së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Per ta shkarkuar Opinioni ju lutemi klikoni ketu

Kthehu tek lajmet tjera