Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1440 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

13 September 2016

Renditja perfundimtare e kandidateve per poziten Zyrtar i Perkthimeve


Renditja perfindimtare e kadidateve per poziten Zyrtar i Perkthimeve Shkarko dokumentin si pdf  

 

Vlersimi individual i komisionit per poziten Zyrtar i perkthimeve Shkarko dokumentin si pdf