Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1290 - Mundesi Punesimi Sp | AKK

Agjencia

13 May 2011

Agjencia Kundër Korrupsionit kërkon të punësoj në Departamentin e Parandalimit