''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54763 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 March 2022

DREJTORI I AGJENCISË KUNDËR KORRUPSIONIT YLL BULESHKAJ TAKOI SOT KRYESUESIN E KËSHILLIT GJYQËSOR TË KOSOVËS ALBERT ZOGAJ

Yll Buleshkaj: Të gjitha hetimet administrative nga AKK realizohen me barazi të plotë të trajtimit, pa paragjykime politike, etnike, gjinore, gjuhësore, fetare dhe të tjera

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupcionit, Yll Buleshkaj u prit sot në takim nga kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës(KGJK), Albert Zogaj për të diskutuar për avancimin e bashkëpunimit mes AKK-së dhe KGJK-së për parandalimin dhe luftimin e korrupcionit në Kosovë.

Gjatë takimit, bashkëbiseduesit diskutuan për rëndësinë që paraqet sistemi gjyqësor në trajtimin e rasteve korruptive.

Drejtori i AKK-së, Yll Buleshkaj e njoftoi kryesuesin e KGJK-së, Albert Zogaj për procesin e deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik, ndërsa theksoi zotimin së Agjencisë kundër Korrupcionit se të gjitha hetimet administrative nga AKK, realizohen me barazi të plotë të trajtimit pa paragjykime politike, etnike, gjinore, gjuhësore, fetare dhe të tjera.

Kthehu tek lajmet tjera