''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54757 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


14 March 2022

INFORMATË PUBLIKE / DEKLARIMI I PASURISË

DEKLARIMI VJETOR I PASURISË  KA FILLUAR MË 01 MARS DHE DO TË PËRFUNDOJ MË 31 MARS 2022 DHE DO TË REALIZOHET NË PAJTIM ME LIGJIN PËR DEKLARIMIN E PASURISË.

 

DREJTORI I AGJENCISË KUNDËR KORRUPSIONIT, YLL BULESHKAJ JU BËN THIRRJE  TË GJITHË ZYRTARËVE TË LARTË PUBLIK QË DEKLARIMIN E PASURISË TA BËJNË  BRENDA AFATEVE LIGJORE, NË TË KUNDËRTËN  PËR TË GJITHË ZYRTARËT QË NUK I PËRGJIGJEN OBLIGIMEVE LIGJORE PËR DEKLARIMIN E PASURISË, AKK, DO TË PARAQESË KALLZIM PENAL SIÇ ËSHTË PËRCAKTUAR ME LEGJISLACIONIN NË FUQI.

 

DEKLARIMI I RREGULLT VJETOR I PASURISË MUND TË BËHET NËPËRMJET PARAQITJES FIZIKE NË ZYRËN E AGJENCISË KUNDËR KORRUPSIONIT OSE NËPËRMJET EMAIL-ADRESËS [email protected]PËR ÇDO INFORMATË MUND TË KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT:  +383 (0) 38-518-964.

 

 

 

AGJENCIA KUNDËR KORRUPSIONIT

Kthehu tek lajmet tjera