Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1259 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


07 December 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Prishtinës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera