''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1256 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


02 December 2015

AKK i adreson opinion Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera