Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

2924 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


20 February 2009

Debati ?Përpjekjet e përbashkëta për luftimin dhe parandalimin e Korrupsionit në Kosovë? I cili u mbajt më 12 shkurt 2009 në Skenderaj i udhehequr nga Mefail Bajqinovci,Mentor Borovci dhe Sefer Goxhuli