''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

170 - Vetedijesimi_kunder_korrupsionit | AKK

Vetëdijësimi kundër Korrupsionit

TV Spote


Kosova fillon fushatën kundër korrupsionit

Kosova fillon fushatën kundër korrupsionit

Fushatë sensibilizuese e AKK & IKD për risitë e Ligjit për Parandalimin e Konfliktit të Interesit.