Korupcija se završava uz vašu pomoć...

0800 10 800

Pozivi su besplatni, povjerljivi i pouzdani!

23201 - Lajmi_i_plote | AKK

Vijesti

Vijesti


23 July 2018

Drejtori Havolli pret në takim Përfaqësuesen Rezidente të UNDP-së në Kosovë, Ulrika Richardson

Prishtinë, 23 korrik 2017 – Drejtori i  Agjencisë Kundër Korrupsionit,  z. Shaip Havolli priti sot në një takim njoftues Përfaqësuesen Rezidente të UNDP-së, zonjën Ulrika Richardson. 

Gjatë këtij takimi z. Havolli e njoftoi znj. Richardson mbi punën që po bën Agjencia Kundër Korrupsionit në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë, të arriturat e Agjencisë, ndryshimet e kornizës ligjore dhe sfidat. Z. Havolli ka falënderuar znj. Richardson për mbështetjen e vlefshme teknike dhe profesionale që UNDP i ka dhënë dhe po i jep Agjencisë përmes projekteve të SAEK –ut - Përkrahja e përpjekjeve kundër korrupsion në Kosovë, të cilat në vazhdimësi kanë mbështetur përpjekjet e përbashkëta për krijimin e një klime anti-korrupsion dhe në fuqizimin e rolit të Agjencisë në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit. 

Nga ana e saj znj. Richardson i ka garantuar z. Havollit mbështetjen e UNDP-së në intensifikimin e dinamikave të Agjencisë në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit dhe shprehi gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit përmes aktiviteteve dhe nismave konkrete që kanë për qëllim zbatimin efikas të politikave kundër korrupsionit dhe përmbushjen me sukses të misionit dhe objektivave të saj.

Vrati se na ostale vesti