Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendimi i Agjencise per mbyllje rasti K.I Arian Imeri

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Angjencisë për mbyllje rasti K.I Shafi Gash

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Nenad Rikallo- Ministër i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Mustafë Nila- Drejtor i Gjeodezisë dhe Kadastrit në komunën e Pejës

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencisë për zyrtarin e lartë z. Memli Krasniqi - Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencisë për zyrtarin z. Valdrin Kasumaj - Anëtar i Bordit në Trustin Pensional të Kosovës

  Shkarko dokumentin