Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendimi i Agjencisë për z. Shefqet Bajrami – kryesues i Bordit në Ndërmarrjen Publike Lokale Ambienti – Ferizaj

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencisë për z. Mehmet Berisha – Kryesues i Njësisë për Administrimin e Kontratave të Shitjes dhe Kontratave të Negocimit Direkt në Agjencinë Kosovare të Privatizimit

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencisë për znj. Ardita Rizvanolli – kryesuese e Bordit në Ndërmarrjen Publike Kompania Rajonale e Mbeturinave Çabrati - Gjakovë

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencisë për zyrtarin z. Ismail Bytyqi - ish anëtar i Bordit në Ndërmarrjen Publike Lokale Stacioni i Autobusëve në Suharekë

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Agron Bytyqi- U.D Drejtor në Klinikën e Kirurgjisë Maksillofaciale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë për zyrtarin Sami Gashi- Drejtor I Qendrës së Paraburgimit në Pejë

  Shkarko dokumentin