Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Dukagjin Zogaj/ Drejtor në Klinikën e Alergologjisë në QKUK

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Idriz Hysenaj/ Anetar i Kuvendit Komunal ne Drenas

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Astrit Salihu-Keshilltar politik i Presidentit te Republikes se Kosoves

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Ekrem Hyseni -Drejtor i Klinikes se Onkologjise ne QKUK

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Durim Krasniqi - Anetar i Kuvendit Komunal ne Malisheve

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Qazim Krasniqi- Zyrtar kryesor financiar ne QKUK

  Shkarko dokumentin