Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Vendimet

 • Vendimi i Agjencise per zyrtaren-Gentiana islamaj, Udhëheqëse e Departamentit për Financa dhe Sherbime të Përgjithshme në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin- Sinan Ejupi ,Anëtar I Kuvendit Komunal të Rahovecit

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin-Blerim Igrishta,Prokuror i Shtetit në Prokurorinë Themelore Prishtinë

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Blerim Igrishta - Prokuror i Shtetit ne Prokurorin Themelore te Prishtines

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Faton Ahmetaj - Drejtor i Departamentit te Planifikimit dhe Raportimit Financiar ne Banken Qendrore te Kosoves

  Shkarko dokumentin
 • Vendimi i Agjencise per zyrtarin Artan Zenuni - Anetar i Kuvendit Komunal te Rahovecit

  Shkarko dokumentin