Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Opinionet

 • Opinioni I Agjencisë adresuar komunës së Drenasit (Dokumenti i korrigjuar) Për shkak të një lëshimi teknik, dokumenti I publikuar (më datë 27.12.2016) është zëvendësuar me korrigjim në emrin e adresuar, por pa kurrfarë ndryshimi në përmbajtje

  Shkarko dokumentin
 • Opinioni i Agjencise adresuar Universitetit te Gjilanit "Kadri Zeka"

  Shkarko dokumentin
 • Opinioni i Agjencise adresuar Ministrise se Shendetesise

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë adresuar Ministrisë së Shëndetësisë

  Shkarko dokumentin
 • Vendim i Agjencisë adresuar Komunës së Suharekës

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë adresuar Komunës së Suharekës

  Shkarko dokumentin