Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Mundësi punësimi

13 Korrik 2016

K O N K U R S për pozitën: Zyrtar për Përkthime

 

Agjencia Kundër Korrupsionit: Kërkon të punësojë në Divizionin për Punë të Përgjithshme dhe Financa

Titulli i vendit të punës: 1 (Një) pozitë - Zyrtar për Përkthime

 

Shkarko konkursin si PDF

 

Shkarko Formularin per aplikim