Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Lajmet

03 Tetor 2018

FTESË PËR MEDIA

Agjencia Kundër Korrupsionit ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e punimeve të Konferencës Rajonale Kundër Korrupsionit të enjten, më 4 tetor 2018, në Hotelin Swiss Diamond në Prishtinë, me fillim në ora 09:30.

RACC Ftesë për Media