''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

886 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


26 February 2008

Lufta kundër korrupsionit është e suksesshme vetëm nëse do të ketë bashkëpunim ndërmjet të gjithë institucioneve

Kthehu tek lajmet tjera