''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

881 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 January 2008

Nxitet bashkëpunimi I luftës kundër korrupsionit në mes AKK-së dhe KSHPK-së së Maqedonisë

PRISHTINË, 17 janar 2008 - Drejtori I Agjencisë Kosovar Kundër Korrupsionit z Hasan Pretnei me ftes të homologes së tij qëndrojë të enjten për një vizitë një ditore në Shkup të Maqedonisë.

Gjatë takimit të z. Pretenit me Drejtorin e Komisionit Shtetror për Parandalimin e Korrupsionit në Maqedoni zonjën Mirjana Dimovska u diskutuan çështjet e mundësisë së bashkëpunimit bilateral, në mënyrë që të shkëmbehen përvojat dhe kushtet e mundshme që nxisin forcimin e ligjit dhe rendit në Kosovë dhe Maqedoni.

Dy bashkëbiseduesit u dakorduan për nisjen e iniciativave të përbashkëta ndër rajonale për të krijuar hapësirat e nevojshme dhe të duhura të bashkëpunimit të institucioneve si motra të disa vendeve të Ballkanit perëndimorë.

Kjo vizitë e z Preteni është në vazhdën e vizitave të më hershme që ai ka realizuar në Slloveni dhe Shqipëri dhe shënon përpjekjet e tij serioze për marrjen e përvojave nga vende të ndryshme që kanë kaluar fazën e tranzicionit dhe që kanë krijuar tash më strategjitë kombëtare për luftën kundër korrupsionit.

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni zyrën për informim: 
Tel: 038/ 248 – 564 Ose vizitoni ueb faqen www.akk-ks.org 

Kthehu tek lajmet tjera